Stapsgewijze tutorials over hoe je verschillende make-upstijlen en -technieken kunt uitproberen

Door Hendrika

Wanneer je wilt leren hoe je verschillende make-upstijlen en -technieken kunt uitproberen, zijn tutorials en stap-voor-stap gidsen een geweldige manier om te starten. Hieronder vind je enkele bronnen met informatie over de verschillende aspecten van make-up en de beste tutorials die je kunt volgen om te leren hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Basistechnieken voor beginnende make-upartiesten

Als je net begint met make-up, is het belangrijk om de basisbeginselen te leren. Een goede tutorial die hierbij helpt, is Basistechnieken voor beginnende make-upartiesten van de website Make-up Artist Magazine. Hierin worden de basisstappen uitgelegd, zoals het aanbrengen van foundation, concealer en poeder, en hoe je deze producten op de juiste manier kunt vermengen voor het beste resultaat.

Hoe je een natuurlijke look creëert

Voor degenen die op zoek zijn naar een natuurlijke look, is de tutorial Hoe je een natuurlijke look creëert van Beautylish een uitstekende keuze. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een natuurlijke, frisse en verzorgde look kunt creëren, zonder dat het lijkt alsof je veel make-up gebruikt.

Smokey eyes voor een dramatische look

Voor degenen die op zoek zijn naar een dramatische look, biedt de tutorial Smokey eyes voor een dramatische look van Maybelline New York uitkomst. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een smokey eye kunt creëren, en hoe je deze kunt afstellen voor een dag- of avondlook.

Hoe je cat eye make-up kunt aanbrengen

Een andere populaire stijl die veel mensen willen leren, is de cat eye. In de tutorial Hoe je cat eye make-up kunt aanbrengen van Cosmopolitan wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een perfecte cat eye kunt creëren, of je nu een beginner of een gevorderde make-upartiest bent.

Hoe je highlighter kunt aanbrengen voor een glowy look

Voor degenen die op zoek zijn naar een stralende en glanzende look, is de tutorial Hoe je highlighter kunt aanbrengen voor een glowy look van Glamour een geweldige keuze. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je highlighter op de juiste manier kunt aanbrengen.

You may also like